maanantai 13. elokuuta 2018

Uutta kohti

Keväällä 1978 tuoreena ylioppilaana silmiini osui Länsi-Savosta pienenpieni ilmoitus jossa haettiin aupairtyttöä Pariisiin. Silloin en uskaltanut tarttua tilaisuuteen, mutta nyt 40 vuotta myöhemmin, hieman rohkeampana, starttaan. En enää tyttönä vaan mummina, enkä Pariisiin vaan Sveitsin Zürichiin.
Ja kun kerran olen näin uuden ja jännän äärellä elämässäni, niin aloitanpa samalla blogin kirjoittamisen opettelun. Tämä blogi kertoo siis vuodestani aupairmummina. Kirjoitan tätä matkakertomusta pääasiassa itselleni ja perheelleni, mutta jos tästä on hyötyä ja ennen kaikkea iloa muillekin niin tervetuloa seurakseni. Olen luvannut itselleni että stressiä en tästä kirjoittamisesta ota. Päätyöni on luonnollisesti tulevan host -perheeni lastenhoito. Nyt vielä kirjoitan mökkiaitan ikkunasta kotijärvimaisemaa katsellen. Ikkuna uuteen järvimaisemaan avautuu jo perjantaina. Alkaa jo jänskättää - mukavalla tavalla.
Aitan ikkunasta

10 kommenttia:

  1. Onnea matkaan siskoseni ❤️

    VastaaPoista
  2. Rock and roll Mamma! 💪🏻👵🏻❤️

    VastaaPoista
  3. Näin se on nähtävä, vain rohkeat lentävät... Eteenpäin sano mummo lumessa. Yes tässä Enni-mummissa on munaa��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä kerrallaan etiäpäin😊minut on otettu todella lämmöllä vastaan 💗

      Poista
  4. Hei, täällä se ainokainen 60-luvun tyttöserkku miettii, että onko näissä blogeissa "seuraa" täppää - mutta koska it-taitoni ovat surkeat, tutkailen lisää....mutta mielenkiinnolla odotan päivityksiäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä "täppää" etsin itsekin. Täytyy konsultoida jälkikasvua. Nimimerkillä yhtä onneton it-taitaja 😕

      Poista