sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Lipellä on asiaa

Niin että nyt on sitten löytynyt oikein kaima Reinin sivujoesta. Riesa se on tullut tästä nimestä. Minkäs teet kun Lippe nimen keksivät laittaa. Jaksavatkin höpöttää, että saksaksi tarkoittaa huuli. Kai se on parempi kuin Ohr. Vaikka yhtä huulen heittoa näistä korvista tuntuu kyllä riittävän.....

Emäntä käy nyt näköjään koluamassa kaikki maailman kolkat.
Kuulemma käynyt kahteen otteeseen Reinin putouksillakin veden virtaamista ihmettelemässä. Huvinsa kullakin!
Minulle riittää lätäköt, joista voi lenkillä tarvittaessa vettä lipaista pahimpaan janoon. Muuten kierrän kaikenlaiset vesipassit kaukaa.

Kohta alkaa se niiden jokakeväinen vöyhötys talviturkin heitosta. Oikein kilpailevat kuka ehtii ensin. Ihme touhua!

Minä ainakin pidän saman turkin päällä kesät talvet se on vissi !



Jokohan se kohta malttaisi kotiapäinkin suunnistaa. Kyllä sitä täälläkin pian vettä virtaa joka ojassa. Käytiin Markun kanssa tsekkaamassa mökkipihan tienoot männä viikonloppuna. Järvi oli vielä jäässä, mutta tiet oli sulana.

Josko sitä kohtapuoliin pääsis hilpaisemaan vähän mökkitietä pitkin...










Kyllä minä viime syksynä niin mieleni pahoitin Siljalle ja Antonille. Moittivat, kun hieman pihapiiristä poikkesin metsän puolelle.
Hetikö olis pitänyt takas tulla, kun kuonossa kutkutteli muut viestit.














Takapenkillä ja vielä sidottuna piti Lahteen asti kyydissä kytkyttää. Että jaksoivatkin räpättää ja hermoilla  moisesta "karkumatkasta". Vieläkin ottaa pattiin.


Markku hyväkäs toinen, joka on kanssa mammalle heti kielimässä nolojen kuvien kera, jos jotakin vähän oma-aloitteisesti keksin.








Tässä sitä vaan haaveillaan. Eipä sitä päivässä paljon muutakaan ole. Mitä nyt oravan p***nat käyvät ikkunan takana irvimässä.

Muistutan että merkkipäiväkin lähestyy. Nimipäivää pukkaa yhtäaikaa teikäläisen syntymäpäivän kanssa. Jos sinne matkalaukun nurkkaan jäis meikäläisellekin joku tuliaisen mentävä kolo. Markku sentään viime reissultaan toi aikas mehevän potkanpätkän.

Niin että tiedoksi vaan....voisi sitä välillä tulla tuota palloakin viskomaan.





Kertokoon nyt sitten niistä putouksista kun mielensä tekee kuitenkin.

Kuulolla ollaan.

4 kommenttia:

  1. Ihastuttavan koiramaisia ajatuksia!

    VastaaPoista
  2. Hyvä Lippe, anna palaa. Huomaan, että olette samaa "sukua" emäntäsi kanssa. Ajattele Lippe vaikka niin, että emäntäsi on merillä ja hän ilmaantuu paikalle kun laivan nokka kohauttaa rantaan😁. Saa nauttia jälleennäkemisen riemusta ja pysyy välit hyvinä, eikö niin Lippe😋. Jälleennäkemistä odotellen, Satsa (koiraton koirakaveri)

    VastaaPoista
  3. Jälleennäkemisen riemu on onneksi molemminpuolista !!!

    VastaaPoista